Sky Dining

Dineren in een luchtballon is een hele unieke ervaring.

Home » Specials » Sky dining

Dineren in een luchtballon

Er zijn van die aanvragen waar het woord ‘ja’ er al uit is voordat je bedenkt hoe je de opdracht gaat uitvoeren. Toen wij de vraag kregen of we ook een diner in een luchtballon konden verzorgen hadden we zo’n moment.

Als de dag van toen… herinneren wij ons eerste diner in de lucht. Het was een aanvraag van een klant die hun teambuilding moment op deze unieke manier wilde organiseren. Deze aanvraag was op dat moment ook voor ons vrij uniek. Inmiddels is dineren in de lucht voor ons niet meer nieuw en hebben we al verschillende klanten verrast met een smaakbeleving op hoogte. We brengen alle nodige partijen voor u bij elkaar.

Omdat een ballonvaart tussen een uur en anderhalf uur duurt kiezen we er voor om het diner zowel op de grond als in de ballon te laten plaatsvinden. De locatie waar wordt opstegen leent zich daar vaak uitstekend voor. Er is veel mogelijk en we bespreken graag uw wensen en alle mogelijkheden. Zo kan een gezelschap voor vertrek alvast in de stemming komen met mooie gerechten en bijpassende wijnen nog voordat u de lucht in gaat.

Reserveer vrijblijvend een kok aan huis.

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?
Bedankt voor uw offerte-aanvraag. Deze is succesvol verzonden.
We hebben een fout geconstateerd. Bel naar 0348-745825 of mail naar info@spijsenwijnen.nl

Waarom Spijs en Wijnen?

  • Professionele koks
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Topkwaliteit
  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat