Huwelijk

Ook op de mooiste dag van uw leven staan wij voor u klaar.

Home » Specials » Huwelijk

Huwelijksdiner

Of het nu voor u de belangrijkste dag in uw leven is of dat dit recht aan een andere dag is voorbehouden, u wilt dat uw huwelijk tot in detail is verzorgd. Daarbij wilt u dat u en uw gasten een dag beleven om niet snel te vergeten. Spijs & Wijnen kan u helpen om uw huwelijk een meer dan bijzondere ervaring te maken.

Altijd een bezoek

Wij beginnen altijd met het inventariseren van uw eigen wensen in een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Dit omdat we op een dergelijke belangrijke dag niet tegen verrassingen aan willen lopen en de locatie willen hebben bekeken.

Vaak loopt u zelf al over van ideeën. Wij sluiten daar op aan en komen met zaken waar u zelf waarschijnlijk nog niet aan heeft gedacht.

Werkwijze

We overleggen over uw wensen, het budget en de mogelijkheden die we hebben. Op een trouwerij nemen we altijd wat servies en eten extra mee, zodat we nooit nee hoeven te verkopen als er een mistelling is geweest of plots een extra gast verschijnt.

Niets is te gek

Uw huwelijk in het buitenland? Liever met het hele gezelschap bij u thuis dineren en uw huis omtoveren tot sterrenrestaurant? Dineren in het bos of in een bloemenveld? Laat ons uw wensen weten en we zullen u bewijzen dat niets onmogelijk is om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Samenwerking

Het organiseren van een perfecte huwelijksdag is hard werken. Om er zeker van te zijn dat de dag tot in de puntjes wordt georganiseerd werken wij samen met verschillende partners. Zo kunnen wij ook meedenken in de perfecte locatie en aankleding. We werken samen met weddingplanners en verschillende prachtige en unieke trouwlocaties in Nederland.

Reserveer vrijblijvend een kok aan huis.

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?
Bedankt voor uw offerte-aanvraag. Deze is succesvol verzonden.
We hebben een fout geconstateerd. Bel naar 0348-745825 of mail naar info@spijsenwijnen.nl

Waarom Spijs en Wijnen?

  • Professionele koks
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Topkwaliteit
  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat