Masterclass

Beleven, ervaren en leren

Home » Arrangementen » Masterclass

Leren over wijn tijdens een wijnproeverij

Een masterclass van Spijs & Wijnen staat voor beleven, ervaren, leren en genieten. Een bijzondere ervaring voor u en uw gasten waarbij u niet alleen proeft van de heerlijkste wijnen en gerechtjes, maar deze ook leert ontleden en de synergie tussen eten en drinken leert begrijpen.

Wijn als startpunt

Onze wijnexpert zal u meenemen in het vinificatieproces, de beginselen van het wijn maken en leren hoe een wijn te proeven. Daarna komt het belangrijkste onderdeel van de masterclass: het proeven. Eerst de wijn alleen en daarna met een bijpassende amuse, dat door onze kok in uw keuken wordt bereid. U krijgt daarbij uitgebreid uitleg over de wijn, het gerecht en waarom er voor deze spijs/wijn combi is gekozen. De kok en vinoloog zullen uitleggen hoe uzelf ook kunt leren combineren. U zult zien dat er mooie gesprekken ontstaan over de smaak en u ondertussen leert hoe u een wijn en een gerecht echt kunt proeven.

Een masterclass staat voor ongedwongen samenzijn in een door u gekozen setting, waarbij wij op al uw vragen antwoord zullen geven. In totaal proeven we op een avond vijf wijnen met bijpassende gerechtjes. Uiteraard is het altijd mogelijk om de wijnen aan het eind van de avond te bestellen.

Tarieven masterclass Wijn (vanaf 8 personen)

5 gangen wijn
5 amuses

84,95per persoon

6 gangen wijn
6 amuses

94,95per persoon

Reserveer vrijblijvend een kok aan huis.

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?
Bedankt voor uw offerte-aanvraag. Deze is succesvol verzonden.
We hebben een fout geconstateerd. Bel naar 0348-745825 of mail naar info@spijsenwijnen.nl

Waarom Spijs en Wijnen?

  • Professionele koks
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Topkwaliteit
  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat