Professionele thuiskoks in Zwolle

Geniet van het gemak van een thuiskok in Zwolle. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Zwolle – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Zwolle reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

Hanzestad Zwolle, de hoofdstad van Overijssel. Stamplaats voor kwalitatief goede restaurants met jarenlange ervaring. Toe aan iets nieuws en uniek? Probeer dan het Thuisdiner van Spijs & Wijnen. Een unieke combinatie van eten en drinken want we schenken immers de wijnen die ook de meest bekende restaurants uit Zwolle en omgeving schenken. Wij weten waar kwaliteit voor staat en hoe we u en uw gezelschap een onvergetelijke culinaire beleving kunnen bieden. Het Thuisdiner is geschikt voor in de woonkamer maar kan ook prima in de tuin of op een andere locatie naar keuze. Indien gewenst denken we met u mee en plannen we samen een perfect moment om te vieren!

Kok aan huis Zwolle – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Zwolle – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Zwolle – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.