Professionele thuiskoks in Soest

Geniet van het gemak van een thuiskok in Soest. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Soest – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Soest reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

We kennen alle culinaire hot-spots en dagen u uit om onze smaken in huis te halen. We weten de beste streekproducten te bundelen tot een ongekende smaakbelevenis en dan ook nog eens met een uniek concept waarbij u uw huis niet uit hoeft. Onze chefs maken prachtige gerechten die voor gespreksstof en verbinding tussen u en uw gezelschap zorgen. Terwijl u en uw gasten genieten van een goed passend glas wijn of vers glas bier staat uw privé chef heerlijke culinaire smaakbelevingen te bereiden in uw eigen keuken. Uniek en verrassend. Een Thuisdiner past bij iedere gelegenheid dus als u een reden heeft om iets te vieren, haal ons dan letterlijk in huis!

Kok aan huis Soest – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Soest – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Soest – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.