Professionele thuiskoks in Overijssel

Geniet van het gemak van een thuiskok in Overijssel. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Overijssel – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Overijssel reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

De kop van Overijssel, Salland en Twente. Deze drie streken vormen samen de provincie Overijssel. Sinds jaar en dag weten inwoners van Overijssel smaken bovengemiddeld te waarderen. Niet voor niets zijn de sterrenrestaurants uit deze streken door heel Nederland bekend. Het nadeel is echter dat u vaak (ver) van huis moet om de smaken van deze toprestaurants te beleven. U kunt dat nu ook thuis! Onze chefs presenteren een hoogwaardig en uniek thuisdiner. Dat staat garant voor unieke smaken zowel van het eten als de wijnen en bieren die wij serveren. Bent u dol op de unieke smaken van de beste restaurants van Nederland? Probeer dan eens het thuisrestaurant van Spijs & Wijnen.

Kok aan huis Overijssel – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Overijssel – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Overijssel – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.