Professionele thuiskoks in Hoorn

Geniet van het gemak van een thuiskok in Hoorn. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Hoorn – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Hoorn reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

Heeft u iets te vieren? Denk dan eens aan een heerlijk Thuisdiner van Spijs & Wijnen. Wellicht in combinatie met de heerlijke wijnen van Anfors, onze importeur van Europese kwaliteitswijnen. Of de smaken van heerlijke gangen die uit de hand zijn te nuttigen in combinatie met verse Bottel bieren. Een ding is zeker, wat u ook kiest, een Thuisdiner staat garant voor een heerlijke smaakexplosie die past bij ieder moment. Lekker in eigen huis of wellicht leent uw tuin zich wel voor het Thuisdiner concept. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in uw regio.

Kok aan huis Hoorn – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Hoorn – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Hoorn – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.