Professionele thuiskoks in Friesland

Geniet van het gemak van een thuiskok in Friesland. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Friesland – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Friesland reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

De provincie is uitgestrekt en kenmerkt veel verschillende vormen van culinaire smaakbelevingen. Spijs & Wijnen is ontstaan in de provincie Friesland wat al aangeeft dat de wens voor intieme thuisdiners hier altijd groot is geweest. Genieten van een mooi gebalanceerd menu? Wellicht wenst u kennis te maken met de vegetarische keuken in een van de gangen om vervolgens een mooi stuk vlees of vis gepresenteerd te krijgen. Het kan allemaal bij onze thuisdiners. Vraag naar de mogelijkheden.

Kok aan huis Friesland – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Friesland – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Friesland – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.