Professionele thuiskoks in Den Haag

Geniet van het gemak van een thuiskok in Den Haag. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

Kok aan huis Den Haag – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Den Haag reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

Den Haag; de politieke hoofdstad van ons land. Veel plekken om een culinair hoogtepunt te beleven. Maar niets is zo ontspannen en even weg van alles als thuis intiem met elkaar een maaltijd nuttigen. Het thuisdiner is een ideale vorm om samen te genieten van de smaken van overheerlijke gerechtjes in combinatie met de heerlijke Anfors Wijnen en Bottel Bieren die wij serveren. Unieke smaakcombinaties die uw evenement naar een hoger niveau brengen. U en uw gasten worden volledig verzorgd en u hoeft even heerlijk nergens aan te denken. Nu ook in Den Haag de heerlijke mogelijkheid voor een thuisdiner of Walking Dinner aan huis.

Kok aan huis Den Haag – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Den Haag- tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Den Haag – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.