Professionele thuiskoks in Alkmaar

Geniet van het gemak van een thuiskok in Alkmaar. Onze professionele thuiskoks verzorgen een unieke ervaring voor u en uw gasten.

Reserveren
Offerte Aanvragen

 

Kok aan huis Alkmaar – een kok aan huis in uw regio

Een kok aan huis in Alkmaar reserveren kan heel eenvoudig. Ons dichte netwerk van thuiskoks zorgt ervoor dat er altijd een kok aan huis in de buurt is. Onze thuiskok kan zorgen voor een intiem thuisdiner met vrienden of de totale zorg op zich nemen voor een groot feest.

Alkmaar kent als stad van de kazen een grote hoeveelheid fijnproevers. Ook kaasplankjes behoren tot ons assortiment. Bent u op zoek naar een perfecte avond thuis met gezelschap zonder dat u ook nog eens aan het werk hoeft. Even heerlijk ontspannen en eigen gast aan tafel zijn? Boek dan een thuisdiner bij Spijs & Wijnen.

Kok aan huis Alkmaar – maatwerk

Het is voor ons erg belangrijk om te weten wat u precies wilt. Al onze thuisdiners worden op maat gemaakt dus u kunt zelf uw wensen kenbaar maken, waarna onze thuiskok voor u aan het werk gaat met de uitwerking van uw diner. U kunt zelf aangeven wat u wel of niet wilt eten.

Op de dag zelf nemen wij u alles uit handen. Vanaf de voorbereiding van het diner, tot de uitvoering en het schoonmaken van de keuken. Uiteraard nemen wij zelf al het serviesgoed, glaswerk, servetten en bestek mee. U zult zich verbazen over al het moois dat in uw eigen keuken wordt geproduceerd.

Kok aan huis Alkmaar – tarieven

Een kok aan huis is qua prijs vergelijkbaar met een diner in een goed restaurant. En daarbij kunt u dus een kijkje komen nemen in de keuken, tips vragen of aanschuiven in de keuken terwijl de kok uw diner bereidt. Kijk hier voor onze tarieven.

Kok aan huis Alkmaar – meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder. Nog andere vragen? Via ons contactformulier vindt u de mogelijkheden om met ons in contact te komen.